Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Kepsnys Verseka
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
45 gramai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsneliai su kiauliena
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiauliena aštriame padaže
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Jautiena kopūstų padaže
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kiaulienos kotletai
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Zrazai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Sultingi šašlykai
- Totoriški avienos maltiniai
- Veršienos šniceliai
- Suadytas karbonadas
- Kiaulienos karka
- Triušienos pjausniai
- Keptos veršienos šlaunelės
- Kepsnys garstyčių padaže
Kepsnys Verseka
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
45 gramai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...