4 vienetai | kiauliena (nugarinė, kepsniams) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
50 gramų | špinatai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
70 gramų | džiūvėsėliai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | pomidorai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kapota keri mėsa
- Stirnienos kumpis
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Ėrienos šašlykas
- Kepsneliai su slyvomis
- Mėsos troškinys laivelyje
- Guliašas
- Vyniotinis Kubilas
- Kepta šoninė
- Karbonadai iš faršo
- Uzbekiškas šašlykas
- Kiaulienos kepsneliai
- Kepta kiškiena marinate
- Veršienos šašlykas
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šašlykas
- Nugarinė ant grotelių
- Bulvių patiekalas
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė, kepsniams,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
-
Špinatai,
50 gramų - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
70 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.