400 gramų | kiaulienos nugarinė |
50 mililitrų | aliejaus |
25 gramai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | konservuotų persikų |
100 gramų | džiūvėsėliai |
100 mililitrų | persikų sulčių |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Kepta marinuota veršiena
- Kepta jautienos nugarinė
- Jautiena su garstyčių padažu
- Kepti inkstai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Balandėliai pagal Viką
- Sprandinė kopūsto lape
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Spanguolinis šašlykas
- Grill dešrelės
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Mėsos - bulvių apkepas
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Kotletukai su bulvėm
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos šašlykas majoneze
Kepsnys su persikų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
400 gramų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Krakmolas,
25 gramai - Druska
-
Konservuoti persikai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Persikų sultys,
100 mililitrų - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.