Kepsnys su persikais ir majonezu
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kalakutiena (file)
4 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIUS (Provansalis))
1 skiltelė česnakas (smulkintas)
50 gramų džiūvėsėliai
4 vienetai persikai (konservuoti (puselės))
100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
2.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
4.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsnys su persikais ir majonezu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.

  2. Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.

  3. Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.

  4. Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų