500 gramų | mėsa (kepsniams) |
200 gramų | kumpis |
200 gramų | sūris |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Virtos naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Virdžinijos kumpis
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Aštrus šašlykas
- Sultingi jautienos kotletai
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Keptas kumpis
- Škotiški kiaušiniai
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Jautienos kepsnys
- Įdarytos paprikos
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Daniškas plovas
- Kalakutienos maltiniai
- Šašlykai marinuoti kefyre
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, kepsniams,
500 gramų -
Kumpis,
200 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.