800 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytas netikras zuikis
- Pikantiška triušiena
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Paprika įdaryta faršu
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Avienos šašlykas
- Karališkas kepsnys
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Šašlykai su majonezu
- Medžiotojų kepsniai
- Italijos kukuliai
- Indiškai kepta kiauliena
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Įdaryta kepta kiauliena
- Jautienos kepsnys
- Triušienos kukuliai
- Cukinijų laiveliai
- Mėsa folijoje
Kepsnys Du milžinai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
8 vienetai - Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Komentarai (8)
-
as
2010-05-06 22:51
gal ir skanu ;-)