1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Kepame keptuvėje.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uzbekiškas šašlykas
- Avienos šašlykas
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Keptas kumpis
- Keptos bulvės su mėsa
- Ežero šašlykas
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Balandėliai
- Kepta kiškiena marinate
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kiškio kepsnys
- Šašlykas majonezo marinate
- Tekiloje marinuota jautiena
- Įdaryti makaronai
- Prancūziškas triušis
- Keptas kiaulienos kumpis
Kepsniai su sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super: