šiek tiek | druska |
50 gramų | saulėgrąžos |
šiek tiek | aliejaus |
Kepintos saulėgrąžos
- Druska
-
Saulėgrąžos,
50 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.
Komentarai (7)
-
Kiesa
2011-10-08 14:56
Visai neblogai tik ta druskyte truputi nubyra :P ir nelieka skonio :P
-
petras
2009-12-29 17:02
buvo neskanu tikrai :-p :super: %-) :bloga: :-p :-D
-
Rutele@
2008-08-31 20:10
buvo labai skanu