Populiariausi receptai šią savaitę

Kepenų paštetas

Komentarai: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami. Virti reikia apie 40-50 minučių. Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos. Nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje 5 minutes. Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purumo.
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 min. Išėmus formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę, papuošiamas žalumynais.

Reklama:

Komentarai (5)


  • pimpaausis 2015-10-24 10:23

    taip tap


  • mantas 2015-10-11 14:47

    pats neskaniuosis pastetas kuri ragavau


  • giedrius 2015-10-11 14:46

    labai neskanu


  • marius 2015-10-11 14:45

    labai neskanu labai blogas pastetas


  • aleksandras 2015-10-11 14:44

    sudinas pastetas labai neskanu


Daugiau receptų