Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai (virti) |
2 riekės | duona (balta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Troškinta žuvis
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti salierai
- Šutintos morkos su žirneliais
- Karštos troškintos voveraitės
- Troškinti pievagrybiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Žuvies troškinys
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Šutintos morkos
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti daržovių suktinukai
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Troškinti topinambai
- Pomidorai su svogūnais
- Karpis, troškintas piene
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...