2 vienetai | kiaušiniai | |
125 gramai | sviestas (kambario temperatūros) | |
140 gramų | cukraus pudra | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
300 gramų | kvietiniai miltai | |
125 mililitrai | apelsinų sulčių (šviežiai spaustos) | |
šiek tiek | uogos (šviežios (raudonieji serbentai/mėlynės/avietės...)) | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Mikro keksiukai
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Saldieji keksiukai
- Obuoliniai rageliai
- Pyragaičiai su obuoliais
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Obuolių pyragėliai
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Tiramisu
- Vištos spurgos
- Varškės spurgos
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Kiškio pyragaičiai
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Velykiniai lizdeliai
- Paprastas obuolių pyragas
Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas, kambario temperatūros,
125 gramai -
Cukraus pudra,
140 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Apelsinų sultys, šviežiai spaustos,
125 mililitrai - Uogos, šviežios (raudonieji serbentai/mėlynės/avietės...)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sudėti minkštą sviestą, 140 g cukraus pudros, vanilinį cukrų ir išplakti plakikliu iki purumo.
Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant masę.
Į masę įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, supilti apelsinų sultis ir išmaišyti, kol taps vientisa tešla.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C. Pasiruošti 12 keksiukų formelių. Į formeles paskirstyti pusę tešlos, išdėlioti pusę uogų (vienam keksiukui jų neturėtų kliūti daug, užtenka kelių uogų). Išdalinti likusią tešlą ir vėl uždėti po kelias uogas ant keksiukų viršaus.
Kepti 20-25 min. Atvėsintus apibarstyti cukraus pudra.