250 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
3 saujos | vaisiai (džiovinti (razinų, datulių, abrikosų)) |
šiek tiek | cukraus pudra |
0.5 stiklinės | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginis varškės pyragas
- KŪČIUKAI
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- Varškės spurgos
- Šventiniai žaliukai
- Sūrūs riestainiai
- Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
- Aguonų pyragas su puta
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Kvietinės bandelės
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Traškūs sausainiai
- Tinginys
- Pyragas su varškės įdaru
- Naminė duona
- Sūrio pyragas
- Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
- Duonos lazdelės
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Avižinių dribsnių sausainiai
Keksas su džiovintais vaisiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vaisiai, džiovinti (razinų, datulių, abrikosų),
3 saujos - Cukraus pudra
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180° temperatūroje. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.
Komentarai (4)
-
Tai taip
2021-12-20 15:12
Manyčiau kad cukraus galima dėti beveik stiklinę, nes vaisiai jau saldūs. O pieną pirmiau pilti, o tada jau miltus.