Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Aromatas ir skonis vers kepti šį keksą vėl ir vėl. Kitą kartą bandysiu panaudoti apelsino žievelę... Aromatas ir skonis vers kepti šį keksą vėl ir vėl. Kitą kartą bandysiu panaudoti apelsino žievelę... Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušiniai
250 gramų miltai
150 gramų cukrus
100 mililitrų aliejaus
70 mililitrų apelsinų sulčių
1 sauja razinos
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mikseriu išplakti kiaušinius ir cukrų, kol cukrus ištirps. Supilti aliejų ir vėl plakti iki vientisos masės. Tada supilti šviežiai spaustas apelsinų sultis ir vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir razinas. Išmaišyti.
2.
Paruoštą tešlą supilkite į kekso kepimo indą. Kepimo popieriumi jo neklojau ir papildomai netepiau jokiais riebalais, jų užteko nuo aliejaus ir keksas nei prie šonų, nei dugno neprikibo.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes. Kai atvės, paibarstyti curkaus pudros sniegeliu, papuošti mėtos šakele. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Aromatas ir skonis vers kepti šį keksą vėl ir vėl. Kitą kartą bandysiu panaudoti apelsino žievelę... Milda
Gaminimo eiga:
  1. Mikseriu išplakti kiaušinius ir cukrų, kol cukrus ištirps. Supilti aliejų ir vėl plakti iki vientisos masės. Tada supilti šviežiai spaustas apelsinų sultis ir vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir razinas. Išmaišyti.

  2. Paruoštą tešlą supilkite į kekso kepimo indą. Kepimo popieriumi jo neklojau ir papildomai netepiau jokiais riebalais, jų užteko nuo aliejaus ir keksas nei prie šonų, nei dugno neprikibo.

  3. Kepti iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes. Kai atvės, paibarstyti curkaus pudros sniegeliu, papuošti mėtos šakele. Skanaus!

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų