Keksas su aguonomis
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušiniai
350 gramų kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
100 gramų aguonų
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
200 gramų sviestas
1 vienetas citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksas su aguonomis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (4)


  • Rita 2024-03-10 09:54

    Kokia orkaites temperatura?


  • Daiva 2016-04-09 13:58

    As dejau 200 g , laukiu rezultato :)


  • E 2015-06-25 20:45

    o kiek dėti cukraus?


Daugiau receptų