Keistas apkepas
AUTORIUS:
Daumantai,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis lavašas
200 gramų krevetės
200 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
100 gramų gražgarstės
5 valgomieji šaukštai majonezas „mangomajo“
1 vienetas saldi raudonoji paprika
2 žiupsneliai rytietiškų prieskonių mišinys
2 valgomieji šaukštai aliejaus
Kepimui:
20 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ruošiame įdarą:
Parmezano sūrį sutarkuoti į dubenį, pripjaustyti gražgarsčių ir sudėti susmulkintą nedideliais gabaliukais raudonąją papriką ir svieste apkepintas krevetes. Įdėti majonezo „MangoMajo“ ir lengvai permaišyti.
2.
Lavašą suplėšyti rankomis įvairiais nestandartinais gabaliukais ir jais iškloti skardą, apipurkšti aliejumi, apiberti prieskoniais. Dėti sluoksniais lavašo gabaliukus ir vėl įdarą.
3.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keistas apkepas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Ruošiame įdarą:
    Parmezano sūrį sutarkuoti į dubenį, pripjaustyti gražgarsčių ir sudėti susmulkintą nedideliais gabaliukais raudonąją papriką ir svieste apkepintas krevetes. Įdėti majonezo „MangoMajo“ ir lengvai permaišyti.

  2. Lavašą suplėšyti rankomis įvairiais nestandartinais gabaliukais ir jais iškloti skardą, apipurkšti aliejumi, apiberti prieskoniais. Dėti sluoksniais lavašo gabaliukus ir vėl įdarą.

  3. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Daumantai
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų