Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"
Kefyriniai sklinžiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | kefyras |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | obelių aliejus |
1 stiklinė | miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai
- Blynai
- Beliašas
- Grikių blynai
- Pusryčiai su meile
- Mieliniai blynai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Blynai „Širdelės“
- Purūs blynai
- Česnakiniai blyneliai
- Amerikietiški blynai
- Mieliniai blyneliai
- Jogurtiniai blynai
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Blynai su bananais
- Kefyriniai sklinžiai
- Japoniški blynai
- Blynai su obuoliais
- Blynai
- Blynai
Kefyriniai sklinžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
-
Miltai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...