Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti pomidorai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Juodųjų serbentų džemas
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Braškių uogienė
- Ievos uogienė
- Baklažanų salotos
- Aviečių uogienė- džemas
- Agrastų marmeladas
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Cukinijų užkandis
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Marinuotos vyšnios
- Obuolienė
- Juodų serbentų uogienė
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Obuolių sultys
- Pomidorai savo sultyse
- Marinuotos šparaginės pupelės
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...