šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė avižinė košė
- Morkų košė su obuoliais
- Kepti obuoliai
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Rabarbarų tyrė
- Mango ir bananų tyrė
- Melionų- manų košė
- Moliūgų ir obuolių košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Manų košė su vaisiais
- Obuolienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Šaltalankio uogienė
- Vyšnių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Šokoladinis slyvų džemas
- Svarainių kompotas
- Konservuoti aštrūs baklažanai
Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Komentarai (2)
-
Jurgita
2010-09-09 21:36
Taip istrynusi slyvas as i tyre dar idedu kubeliais supjaustytas cukinijas.Palaikau kokias 8 val.po to kelias min.paverdu ir supilu i stiklainius.Labai skanu.