Karštos troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
1.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
500 gramų | voveraitės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Šutintas ungurys
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Troškintos voveraitės
- Troškintas lynas
- Troškintas ungurys
- Troškintas sterkas
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Žuvies filė
- Žuvies troškinys
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Šutintas karšis
- Virtas sterkas
- Karpis, troškintas piene
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Ukrainietiški ryžiai
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinta žuvis su morkomis
Karštos troškintos voveraitės
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Druska
-
Sultinys, mėsos,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Voveraitės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...