Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
AUTORIUS:
Bonduelle,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų konservuoti kukurūzai („Bonduelle“)
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 pundelis prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra))
1 skiltelė česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.

Receptą atsiuntė Bonduelle
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų