Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Užklota pica
- Gardžios duonos lazdelės
- Kepenėlių tortas
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Pomidoriukai
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Duona su česnaku
- Silkės užtepėlė
- Pomidorai su sūriu
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Sumuštinis "Ara"
- Vegetariškas sumuštinis
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Silkė su ryžiais
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Pusryčiai "Dopingas"
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...