šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | imbieras |
4 lapai | vafliai (lakštai) |
3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
6 vienetai | braškės (šaldytos) |
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta vyšnių arbata
- Gervuogių lapų arbata
- Šaltoji arbata
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
- Jonažolių arbata
- Arbata su vanile
- Šalta juodoji arbata
- Šalta kmynų arbata
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- Gudobelės arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Žiemos arbata
- Šalta žalioji arbata
- Arbata su prieskoniais
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Šalta mėtų arbata
- Putino uogų arbata
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Juoda arbata su citrina ir mėta
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.