Karpis, šutintas aluje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė džiūvėsėliai
3 vienetai gvazdikėliai
1 kilogramas karpis
1.5 stiklinės alaus
1 stiklinė acto (atskiestas, 3%)
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 sauja razinos
1 vienetas citrinos (žievelė, tarkuota)
6 vienetai kvapieji pipirai
6 vienetai juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis, šutintas aluje

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų