Karpis su sūrio kepurėle
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas karpis
100 gramų sūris
4 vienetai morkos
1 sauja žemės riešutai
1 arbatinis šaukštelis žuvies prieskonių
1 žiupsnelis druska
Kepimui:
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
2.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
3.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
4.
Sūrį sutarkuokite.
5.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
6.
Morkas apkepkite atskirai.
7.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
8.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
9.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis su sūrio kepurėle

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.

  2. Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.

  3. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.

  4. Sūrį sutarkuokite.

  5. Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.

  6. Morkas apkepkite atskirai.

  7. Riešutus paskrudinkite orkaitėje.

  8. Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.

  9. Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų