Karpis su porais
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Keptas karpis su porais ir svogūnais tiks skanauti ir šiltas, ir šaltas. Keptas karpis su porais ir svogūnais tiks skanauti ir šiltas, ir šaltas. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas karpis
1 vienetas poras
1 vienetas svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis)
2 valgomieji šaukštai miltai (Ilzenbergo dvaro ūkis)
4 skiltelės česnakas
3 žiupsneliai bazilikas
3 žiupsneliai pipirai
3 žiupsneliai džiovintas raudonėlis
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karpįo gabaliukus vieną parą marinuoju su visais prieskoniais, prieš kepant barstau druskos pagal skonį, apveliu gausiai miltais ir kepu aliejuje ant lėtos ugnies.
2.
Baigiant kepti, į kraštelį keptuvės suberiu smulkintus porus ir svogūnus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis su porais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Keptas karpis su porais ir svogūnais tiks skanauti ir šiltas, ir šaltas. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Karpįo gabaliukus vieną parą marinuoju su visais prieskoniais, prieš kepant barstau druskos pagal skonį, apveliu gausiai miltais ir kepu aliejuje ant lėtos ugnies.

  2. Baigiant kepti, į kraštelį keptuvės suberiu smulkintus porus ir svogūnus.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų