Karolio obuolių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamonas (apvoliojimui)
5 vienetai kiaušiniai
5 vienetai obuoliai
2 stiklinės kvietiniai miltai
2 stiklinės cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
šiek tiek cukraus pudra (apibarstymui)
100 mililitrų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nusiplaunam rankas ir pradedam gaminti:)

Įdedam visą cukrų, kepimo miltelius ir įmuškime kiaušinius (baltymo nuo trynio skirti nereikia) viską išmaišom su mikseriu. Dabar pilam aliejų ir po to dedame miltų. Viską išmaišome mikseriu. Gauname tešlą grietinės tirštumo. Jei per daug skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos išvoliojame ar apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus Dabar užpilame tešla. Nebūtina, bet galima viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dabar šaunam į orkaitę ir kepam 200-220 C temperatūroje. Jeigu norime, apibarstome vos vos ištraukus pyragą cukraus pudra. Keps kažkur 22-28 minutes. Skanaus.

DUK:

Kam pyragui tas aliejus?

Aliejus prideda purumo.

5 Kiaušiniai ar ne per daug ?

Teko kepti ir su Dviem išėjo, tik kad spalvos nelabai geros buvo.

Kiek laiko dažniausia laikosi pyragas ?

Kai dalinamės su daugeliu kaimynų nepakanka nė kelioms valandoms, nes tikrai labai skanu :)

Visos teisės į receptą priklauso Karoliui Vyčiui . Vycius.co.cc

Populiariausi receptai šią savaitę

Karolio obuolių pyragas

Komentarai: 83
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gerai nusiplaunam rankas ir pradedam gaminti:)

Įdedam visą cukrų, kepimo miltelius ir įmuškime kiaušinius (baltymo nuo trynio skirti nereikia) viską išmaišom su mikseriu. Dabar pilam aliejų ir po to dedame miltų. Viską išmaišome mikseriu. Gauname tešlą grietinės tirštumo. Jei per daug skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos išvoliojame ar apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus Dabar užpilame tešla. Nebūtina, bet galima viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dabar šaunam į orkaitę ir kepam 200-220 C temperatūroje. Jeigu norime, apibarstome vos vos ištraukus pyragą cukraus pudra. Keps kažkur 22-28 minutes. Skanaus.

DUK:

Kam pyragui tas aliejus?

Aliejus prideda purumo.

5 Kiaušiniai ar ne per daug ?

Teko kepti ir su Dviem išėjo, tik kad spalvos nelabai geros buvo.

Kiek laiko dažniausia laikosi pyragas ?

Kai dalinamės su daugeliu kaimynų nepakanka nė kelioms valandoms, nes tikrai labai skanu :)

Visos teisės į receptą priklauso Karoliui Vyčiui . Vycius.co.cc

Reklama:

Komentarai (83)


  • Silvija 2017-01-06 18:54

    Labai gardus pyragas, visada naudoju šį receptą :) Kartais paįvairinu ir įdedu bananų.


  • jolanta 2015-09-30 18:48

    labai patiko


  • Kristina 2015-07-03 21:35

    Nuostabus receptas ,pyragas tikrai gaunasi labai skanus ir tesla darosi ne sudėtingai ;)


  • Agnė 2015-02-17 21:56

    Gal galėtumėte parašyti kiek maždaug stiklinės yra 0.5 ?


  • Ramute 2015-01-17 15:03

    Perskaicius sudeti strode bus nekaip bet pabandziau iskepti IR skonis buvo super.atciu uz recepta dabar kepu kiekviena savatgalu


  • Egle 2014-11-03 21:50

    Nuostabus pyraga, iskepus pirma kart iskarto buvo aisku kad tai bus nuolatinis desertas ant musu seimos stalo:) Aciu puikus, greitas ir labai skanus pyragas.


  • Mykolas 2014-10-29 15:41

    as kepiau kokius 7 kartus ir niekas panasaus nesigavo i piraga, matyt kad vietoi bliekos katila naudojau


  • Regina 2014-10-22 21:00

    aciu uz recepta


  • Regina 2014-10-22 21:00

    vakar pyragas gavosi labai skanus tad siandien kepu antra karta nes visi pageidauja...


  • As 2014-10-17 17:50

    Na norejau kazko skanaus sivakar,radau si recepta,pabandziau ir esu patenkinta 100 procentu,tikrai puikiai gavos,skonis liuks,pabandykit ir jus,kas nebandet.


Daugiau receptų