1 skardinė | kondensuotas pienas (karamelizuotas, sutirštintas) |
80 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | kefyras |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karamelinis pyragas
- Obuolių pyragas
- Ingos pyragas
- Pyragas „Trys norai“
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Rusiškas morkų pyragas
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Pyragas "Balta-juoda"
- Šventinis keksas
- Trupiniuotis su slyvomis
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Pyragas su rabardarų džemu
- Graikinių riešutų pyragas
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Šokoladinis pyragas
- Obuolių pyragas
- Studentiškas vyniotinis
- Bananinis pyragas
Karamelinis pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kondensuotas pienas, karamelizuotas, sutirštintas,
1 skardinė -
Sviestas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kefyras,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpiname, sumaišome su karamelizuotu pienu (jei sunkiai maišosi, galima truputį pašildyti). Išplakame kiaušinius, įmaišome kefyrą. Įdedame sumaišytą sviestą su karamelę, paplakame, kad viskas susijungtų iki vientisos masės. Atskirame inde miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sujungiame abi mases ir išmaišome.
Tešlą paskirstome kepimo popieriumi išklotoje skardoje (galima pertepti su rūgštesne uogiene) ir kepame iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
Komentarai (2)
-
Ind
2016-09-22 14:03
Stebuklingas pyragas tiesiog. I recepta miltai neieina, bet pradejus gamint staiga atsiranda :D
-
eima
2014-11-01 16:24
O miltu tai huj znaes kiek det...