Karališkos salotos drebučiuose
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų krevetės
3 vienetai bulvių (virtos)
1 vienetas avokadų
1 vienetas morkos (virtos)
2 arbatiniai šaukšteliai želatina
100 mililitrų vanduo
šiek tiek druska
3 stiklinės majonezas
3 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek prieskoniai (lauro lapai, pipirai)
3 valgomieji šaukštai kiaušiniai (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Krevetes išvirti vandenyje su druska, lauro lapais bei pipirais.
2.
Išvirtus kiaušinius, morkas, bulves supjaustyti. Avokado minkštimą supjaustykite smulkiai.
3.
Želatiną užpilti drungnu vandeniu ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps.
4.
Atvėsusią želatiną sumaišykite su majonezu ir grietine.
5.
Norimą indą išklokite maistine plėvele. Pirmiausia gražiai sudėkite krevetes ir tepkite nestorą sluoksnį majonezo -grietinės padažo, tada dėkite sluoksnį sutarkuotų kiaušinių, pabarstykite druskos ir vėl tepkite padažo. Tada dėkite supjaustytą avokado minkštimą, apšlakstykite citrinos sultimis ir vėl tepkite padažą. Ant avokado dėkite supjaustytas morkas ir vėl tekite padažą. Galiausiai dėkite bulves ir sutepkite likusį padažą. Indą padėkite į šaldytuvą sustingti.
6.
Sustingusias salotas papuoškite išvirtomis krevetėmis, citrinos griežinėliu bei žalumynais.

Karališkos salotos drebučiuose

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Krevetes išvirti vandenyje su druska, lauro lapais bei pipirais.

  2. Išvirtus kiaušinius, morkas, bulves supjaustyti. Avokado minkštimą supjaustykite smulkiai.

  3. Želatiną užpilti drungnu vandeniu ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps.

  4. Atvėsusią želatiną sumaišykite su majonezu ir grietine.

  5. Norimą indą išklokite maistine plėvele. Pirmiausia gražiai sudėkite krevetes ir tepkite nestorą sluoksnį majonezo -grietinės padažo, tada dėkite sluoksnį sutarkuotų kiaušinių, pabarstykite druskos ir vėl tepkite padažo. Tada dėkite supjaustytą avokado minkštimą, apšlakstykite citrinos sultimis ir vėl tepkite padažą. Ant avokado dėkite supjaustytas morkas ir vėl tekite padažą. Galiausiai dėkite bulves ir sutepkite likusį padažą. Indą padėkite į šaldytuvą sustingti.

  6. Sustingusias salotas papuoškite išvirtomis krevetėmis, citrinos griežinėliu bei žalumynais.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...