500 gramų | kalmarai |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | razinos |
šiek tiek | majonezas |
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duonos užkandėlė
- Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
- Kiaulės liežuvio salotos
- Salotos su krevetėmis ir grybais
- Kuskuso salotos
- Mišrainė su krabais
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Azijietiškos salotos su antienos filė
- Salotos su liežuviu
- Makaronų mišraine su majonezu
- Salotos su silke
- Silkės salotos
- Ypatingosios kiaušinių salotos
- Tuno mišrainė
- Salotos su apelsinu
- Mišrainė "Meilė"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Veršienos salotos
- Salotos su liežuviu
- Cezario salotos
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai,
500 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė -
Razinos,
0.5 stiklinės - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalykite, nuplaukite ir išvirkite. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir 5 min.
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Komentarai (6)
-
Petras
2017-01-17 15:46
Va taip va! Prasom nekukuruot :)
-
gerda
2011-01-26 12:13
kazin ar skanu nuors man ir devini metai bet kokes salotas galiu pagamint aš net savo mamai gaminu pietus su mano patekalais geriau nesikukuroti nes mano teta vireja ir ne lietuvoja o turkijoje :super: