0.5 kilogramo | kaliaropės |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai blynai
- Blynai su kepenų įdaru
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Slyvų blyneliai
- Cukinijų blyneliai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Blynai su grūdėta varške
- Blyneliai
- Baklažanų blynai
- Moliūgų sklindžiai
- Blynai su lašiša
- Blynai su morkomis
- Blynų tortas mažiesiems
- Cukinijų ir vištienos blyneliai
- Blyneliai su baklažanais
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Saldus užkandis
- Blynukai su kukurūzais
- Moliūgų blynai su abrikosais
Kaliaropių blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kaliaropės,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.