Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdiniai grybukai

Komentarai: 4
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius gerai išplakame, supilame cukrų, viską gerai išmaišom. Sudedame vieną stiklinę miltų ir vėl gerai išmaišom. Į grietinę įdedame sodą (taip ji nugesinama). Sudedame grietinę į tešlą. Gerai išmaišome ir sudedame likusius miltus bei vėl išmaišome. Kepame formlėse.

Baltam Glajui: Kiaušinio baltymus gerai iki putų išplakti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, gerai gerai išplakti, įdėti rūgštelę ir vėl gerai išplakti.

Grybukų galvoms išlydyti su sviestą(1 šaukštą), supilti cukrų(1 šaukštą), pieną(1 šaukštą) ir kakavą(1 šaukštą) bei keletą minučių pavirti.

Aptepame grybukų kotus baltu  glajumi, pamirkome į aguonas ir laukiame kol išdžius. Tik tada galvas pamirkome į kakavinį glajų ir vėl laukiame kada sustings.

Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • lana 2015-12-07 11:56

    Ne receptas o rebusas...Gal galima aiškiau...o tai chaosas...Atskirai parašykit kiek ko reikią tešlai...o po to visus ingridientus glajaus gamybai..O dabar sumalėt viską ..ir galvok žmogau


  • Vitalija 2014-12-10 16:41

    Labai neaiskus receptas. Nieko nesuprantu del kiausiniu, ar cia baltymus det ar baltymus ir trynius ar ivelta skirybos klaida, nes lietuviai darosi berasciai.


  • kuo 2013-12-26 19:09

    skiriasi kalediniai grybukai nuo paprastu? cirkas kazkoks


  • LABAI 2011-01-25 17:23

    :bravo: :super2:


Daugiau receptų