100 gramų | grietinė |
3 gramai | kepimo milteliai |
380 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | pieniško šokolado (arba baltasis) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (20-22 proc.) |
180 gramų | kokosas (drožlės) |
60 gramų | cukraus pudra |
5 gramai | krakmolas (bulvių) |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
150 gramų | cukrus |
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meduolinė karieta
- Mini raguoliai
- Migdoliniai sausainiai
- Sausainiai su varške
- Biskočiai
- Gardžios duonos lazdelės
- Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
- Kūčiukai
- Trapieji spelta sausainiukai
- Baltijos pyragėliai
- Kamelijos skanėstas
- Šokoladiniai sausainiai
- Plikyti sausainiai
- Naminiai riestainiukai
- Seniai besmegeniai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Sausainiai su uogiene
- Mini sausainėliai
- Sviestiniai sausainiai
- Sausainukai "Sraigės"
Kalėdinė eglutė
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
3 gramai -
Kvietiniai miltai,
380 gramų -
Pieniškas šokoladas, arba baltasis,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20-22 proc.,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
180 gramų -
Cukraus pudra,
60 gramų -
Krakmolas, bulvių,
5 gramai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą, kiaušinio trynius, cukrų, grietinę, kepimo miltelius ir miltus išmaišykite. Tešlą išminkykite ir iškočiokite. Išpjaustykite įvairaus dydžio žvaigždes.
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.
Komentarai