Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta antis su obuoliais
- Apelsinų marinate kepta višta
- Kalakutienos pyragas
- Aštrūs sparneliai
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Labai paprasti koldūnai
- Kijevo kotletai
- Traški vištiena
- Vištų sparneliai
- Sluoksniuotas apkepas
- Prancūziški kotletai
- Kepti vištų sparneliai
- Pasislėpęs paprikoje
- Vištiena su abrikosais
- Keptas viščiukas
- Vištienos suktinukai
- Vištienos troškinys
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...