Kalakutienos maltiniai su migdolais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų kalakutiena (krūtinėlė)
100 gramų batonas
2 valgomieji šaukštai grietinė
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
40 gramų razinos
80 gramų migdolai
šiek tiek taukai (kiaulių)
šiek tiek druska
šiek tiek muskatas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalakutienos maltiniai su migdolais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų