Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Receptą sudariau pagal tai, kokius produktus turėjau - išėjo labai skanus pyragas. Skaniausias buvo antrą dieną. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Receptą sudariau pagal tai, kokius produktus turėjau - išėjo labai skanus pyragas. Skaniausias buvo antrą dieną. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
500 gramų kreminė varškė
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų cukrus
100 gramų juodieji serbentai
1 vienetas bananai
3 valgomieji šaukštai miltai
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
Tešlai:
200 gramų miltai
150 gramų sviestas (šaltas)
1 vienetas kiaušiniai
50 gramų kakava
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ruošiame pagrindą: į miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava, dedame gabaliukais supjaustytą sviestą ir rankomis triname iki trupinių.
2.
Beriame cukrų, druską, įmušame kiaušinį, išmaišome ir užminkome minkštą tešlą.
3.
1/4 tešlos dedame į šaldymo kamerą, likusią - į šaldytuvą (palaikome 20 min.).
4.
Ruošiame įdarą: į varškę dedame sutrintą bananą, beriame miltus, cukrų, vanilinį cukrų, išmaišome. Įmušame kiaušinius ir šluotele arba plakikliu išplakame iki vientisos masės.
5.
Ant formos dugno ir sienelių (apie 6 cm.) rankomis paskirstome tešlą.
6.
Suberiame ant jos serbentus, užpilame varškės masę ir ant viršaus sutarkuojame kameroje sustingusią tešlą.
7.
Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 45 min.
8.
Iškeptą palaikome orkaitėje, kol šiek tiek atvėsta. Tuomet visiškai atvėsiname (geriausia palaikyti per naktį šaldytuve). Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Įdarui: Tešlai:
Autoriaus žodis: Receptą sudariau pagal tai, kokius produktus turėjau - išėjo labai skanus pyragas. Skaniausias buvo antrą dieną. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Jurgitos receptai
Gaminimo eiga:
  1. Ruošiame pagrindą: į miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava, dedame gabaliukais supjaustytą sviestą ir rankomis triname iki trupinių.

  2. Beriame cukrų, druską, įmušame kiaušinį, išmaišome ir užminkome minkštą tešlą.

  3. 1/4 tešlos dedame į šaldymo kamerą, likusią - į šaldytuvą (palaikome 20 min.).

  4. Ruošiame įdarą: į varškę dedame sutrintą bananą, beriame miltus, cukrų, vanilinį cukrų, išmaišome. Įmušame kiaušinius ir šluotele arba plakikliu išplakame iki vientisos masės.

  5. Ant formos dugno ir sienelių (apie 6 cm.) rankomis paskirstome tešlą.

  6. Suberiame ant jos serbentus, užpilame varškės masę ir ant viršaus sutarkuojame kameroje sustingusią tešlą.

  7. Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 45 min.

  8. Iškeptą palaikome orkaitėje, kol šiek tiek atvėsta. Tuomet visiškai atvėsiname (geriausia palaikyti per naktį šaldytuve). Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai
Reklama:

Komentarai (1)


  • Audra 2016-08-21 11:40

    superinis pyragas ,labai aciu uz recepta


Daugiau receptų