Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Kaimiški džiūvėsėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | pienas |
30 gramų | mielės |
6 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėlynių pyragas
- Burnoje tirpstantys morengai
- Citrininis varškės pyragas
- Šlapias pyragas
- Žydų meduolis
- Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Obuolių pyragas su džemu
- Obuolių pyragas
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Keksiukai su avietėmis
- Varškės spurgos
- Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
- Bandelės su aguonomis
- Tradicinis keksas
- Spanguolių keksiukai
- Avižiniai sausainiai
Kaimiški džiūvėsėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Druska,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...