Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
5 vienetai | svogūnai |
6 vienetai | morkos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Fantastiškos salotos
- Salotos su persikais ir kumpiu
- Skaniausia mišrainė
- Grybų salotos su bulvėmis
- Kumpio mišrainė
- Ryžių salotos
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Pupelių mišrainė
- Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
- Silkių salotos
- Kalmarų salotos su kiaušiniais
- Šventiškos salotos su argulomis
- Salotos
- Mišrainė su citrinos sultimis
- Keptos duonos su pupelėmis salotos
- Vištienos salotos
- Rudenio salotos su silke
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...