Jūros lydeka su kuskusu
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai jūros lydeka
3 vienetai rausvieji svogūnai
200 gramų kuskusas
20 gramų sviestas
2 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kuskusą užpilti karštu vandeniu, įdėti druskos, išmaišyti bei palikti brinkti.
2.
Svogūnus susmulkinti ir apkepti svieste.
3.
Žuvį nuvalyti, pasūdyti ir iškepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Išbrinkusias kruopas sumaišyti su kepintais svogūnais ir patiekti su kepta žuvimi. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jūros lydeka su kuskusu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kuskusą užpilti karštu vandeniu, įdėti druskos, išmaišyti bei palikti brinkti.

  2. Svogūnus susmulkinti ir apkepti svieste.

  3. Žuvį nuvalyti, pasūdyti ir iškepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  4. Išbrinkusias kruopas sumaišyti su kepintais svogūnais ir patiekti su kepta žuvimi. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų