Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Svogūnai prie alaus
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Įdaryti kiaušiniai
- Kumpio suktinukai
- Sūrio kroketai
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Grybų užtepelė
- Kūčiukai
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Karaimų kibinai
- Keptas lietuviškas sūris
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Sauliaus kibinai
- Bulvės daniškai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Omletas su daržovėmis
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...