Populiariausi receptai šią savaitę

Juostelės su džemu

Komentarai: 6
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
  • Džemas, džemas arba trintos uogos, 300 mililitrų
Tešlai:
Autoriaus žodis: Labai greitai ir paprastai padaromos juostelės. Kuo mažiau miltų bersite, tuo minkštesnės ir skanesnės bus! Puikus būdas sunaudoti uogienę. Jurgitos receptai
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi.

  2. Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.

  3. Beriame kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų.

  4. Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų.

  5. Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.

  6. Aptepame džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.

  7. Kepame 190°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol gražiai parus.

  8. Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžime atvėsti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai
Reklama:

Komentarai (6)


  • Eglė 2017-02-11 20:32

    Labai skaniai pavyko iš pirmo karto. Ačiū už receptuką :)


  • Laura 2016-11-24 19:42

    Begalo skaniai gavosi. Ačiū jums


  • kepu dabar 2016-08-02 20:20

    tikiuos nenusivilsiu :)


  • Gabrielius 2016-07-31 16:37

    Labai skaniai gavosi, dekui uz recepta ;)


  • lina 2016-06-27 23:42

    O kodel dedamas majonezas?kazkaip keista :)


  • denisas 2016-06-20 20:59

    Super


Daugiau receptų