Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Konservuota adžika
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Obuolienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė
- Marinuotos vyšnios
- Braškinė uogienė
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Rabarbarų tyrė
- Rabarbarų kompotas
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Konservuoti grybai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...