Jolantos sočioji mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 mililitrų | žirniai (konservuoti) |
1 stiklinė | kopūstai (rauginti) |
1 stiklinė | grybai (marinuoti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Marinuotus grybus supjaustykite kubeliais, pridėkite kopūstų (skysčio perteklių nusunkite), žirnelių, pjaustytų svogųnų laiškų, pagardinkite pipirais ir viską išmaišykite kartu su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtinukai
- Tagliatelle su krevetėmis
- Jautienos čili su makaronais
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Citrininiai ryžiai
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Spageti su krevetėmis
- Makaronų saulytė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Ryžiai su kiaušiniais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Kriauklės su įdaru
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ryžių apkepas
- Ryžių apkepas su grybais
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
Jolantos sočioji mišrainė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žirniai, konservuoti,
250 mililitrų -
Kopūstai, rauginti,
1 stiklinė -
Grybai, marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Majonezas
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuotus grybus supjaustykite kubeliais, pridėkite kopūstų (skysčio perteklių nusunkite), žirnelių, pjaustytų svogųnų laiškų, pagardinkite pipirais ir viską išmaišykite kartu su majonezu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ŪLA
2016-12-06 18:17
Mano mama pabandė ir labai skanu!!!!!
-
Mamertas
2015-01-04 17:29
labai skanu bet kai prikandi rauginta agurka tai bun super
-
irenijus
2014-11-12 18:25
Bloga nuo tu salotu .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...