40 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
250 gramų | jogurtas |
30 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | mėta |
0.6 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
Į kitą indą suberiame miltus, jogurtą, įmušame kiaušinį. Mišinį pašildome ir supilame į puodą su ryžiais. Maišome kol sriuba užverda. Užvirus dar paverdame apie 10 min.
Tuo tarpu keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtą ir šiek tiek pamaišius nuimame nuo ugnies. Šis padažas pilamas po nedaug į lėkštes, ant sriubos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Sriuba "Čili"
- Svogūnų sriuba
- Tiršta kopūstų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Meksikietiška sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Sriuba „Minestrone“
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Čili sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Suomiška žuvienė
- Pupelių sriuba su sūriu
- Kreminė bulvių sriubytė
- Žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Trinta brokolių sriuba
Jogurtinė sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Mėta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
3/5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautus ryžius suberiame į puodą su vandeniu. Įberiame druskos. Verdame apie pusvalandį, kol ryžiai tampa minkšti.
Į kitą indą suberiame miltus, jogurtą, įmušame kiaušinį. Mišinį pašildome ir supilame į puodą su ryžiais. Maišome kol sriuba užverda. Užvirus dar paverdame apie 10 min.
Tuo tarpu keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtą ir šiek tiek pamaišius nuimame nuo ugnies. Šis padažas pilamas po nedaug į lėkštes, ant sriubos.
Komentarai (4)
-
Eastanbul Rytų skonis
2014-04-14 12:31
Visus šiuos maisto produktus galite rasti Ibrahim pasaže įsikūrusioje Eastanbul rytų skonio parduotuvėje.
-
Anise
2010-12-17 13:59
Tarp kitko tikrai skani sriuba,mano uosviene yra Turke.Kai ji pagamino buvo tikrai :super:
-
AMIGO
2010-09-07 13:25
tikrai daug ismones reikejo sukurt sita recepta %-)