Jelenos kibinai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 stiklinės kvietiniai miltai
3 vienetai kiaušiniai
200 gramų grietinė
200 gramų sviestas (kepimui)
šiek tiek druska
600 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas svogūnai
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą - smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
8. Skanaus valgymo!!!

Jelenos kibinai

Komentarai: 15
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą - smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
8. Skanaus valgymo!!!

Reklama:

Komentarai (15)


  • as 2015-10-31 09:38

    ne nu kvaili kaikurie kaip tai kass gali gautis tiek kepant tokiam karsti, tai ziurekit kad nesudegtu, ne nu kai kuriems net iki to nedasunta


  • Medūza 2015-02-21 12:13

    Aš ir išsikepiau super skonis...


  • Rima 2015-02-20 17:51

    Oi skanumas!!!!Jau N kartu kepiau,labai geras receptas....


  • Amėja 2012-07-08 16:19

    Superinis receptas, nebe pirmą kartą jau kepsiu :)


  • Dovile 2011-10-25 14:34

    Na einu pabandyt kept :)


  • Egle 2011-07-25 13:54

    Na as kepiau 250 laipsniu temperaturoje 25 minutes, gavosi tiesiog puikiai, nei sudege nei apdege, pats tas :) ir beje tikrai puikus receptas, kas nebande, pabandykit :)


  • paulius 2011-01-14 14:30

    paskutinis supirinis :ok:


  • paulius 2010-12-03 13:09

    Tiesiog puikūs. Skanumėlis . Tik kepam 180 laipsnių.


  • Mantas 2010-10-28 12:48

    Bandziau kept, bet nieks nesigavo - sudege tokiam karsty ir taip ilgai kepant :bloga: :-s :-@ %-)


  • (anonimas) 2010-10-27 14:20

    tai kas is ju gali gautis tokiam karsty ir tiek ilgai kepant %-) :-@ :fuu: %-) %-) :bloga: :bloga:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...