Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos kotletai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Jeigu ji liesa, pridedama susmulkintų lašiniukų. Į masę įmušamas kiaušinis (baltymas išplakamas atskirai), suberiami malti prieskoniai, pasūdoma, išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės daromi apvalūs kotletai, apvoliojami džiūvėsėliais, apkepami iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Apkepę sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi sviestu. Aplink galima apdėlioti virtų bulvių ar makaronų arba kruopų koše. Tinka ir rauginti agurkai, pomidorai, krienai ar krienų padažas.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Greta 2016-03-12 17:45

    Neparasyta,kad ideti svoguno. Reikia apvirti iskepus.


Daugiau receptų