Jautienos nugarinės šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena (nugarinė)
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (tirpinti)
8 vienetai svogūnai
4 vienetai pomidorai
100 gramų kiaulienos lašiniai
8 vienetai grybai (virti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
400 gramų ryžiai
1.5 stiklinės marinatas (acto)
80 gramų pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.

Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.

Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos nugarinės šašlykas

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.

Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.

Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2009-05-28 20:40

    %-)


Daugiau receptų