500 gramų | jautiena |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (tirštas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
300 gramų | pomidorai |
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Kaimiškas pjausnys
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kiaulienos troškinys
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Liežuvis su grybais
- Balandėliai pagal Vidą
- Triušienos vyniotinis
- Cukinijų laiveliai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Mėsos kukuliukai
- Ekspress šašlykai
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Stirnienos kumpis
- Keptos bulvės su mėsa
- Kaukazo šašlykai
- Šašlykai alaus marinate
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Kiaulienos šašlykai
Jautienos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas, tirštas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti.
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Komentarai (2)
-
Kvaraba
2011-09-19 15:39
Labai geras receptas tik aš jį šiek tiek "paturbinau" :soku:
, į marinatą įpyliau balto sauso vyno.ir troškinant nedėjau pomidorų, o iš jų padariau skanų troškinį prie kepsnio.