Jautienos cimesas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
200 gramų jautiena (troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais)
4 vienetai morkos
šiek tiek cinamonas
300 gramų cukrus
50 gramų sviestas
3 vienetai bulvių (saldžiosios (batatai))
100 mililitrų aliejaus
3 vienetai bulvių (saldžiosios (batatai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1. Puode įkaitinkite aliejų, apskrudinkite mėsą.
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos cimesas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Puode įkaitinkite aliejų, apskrudinkite mėsą.
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų