300 gramų | jautienos antrekoto | |
100 mililitrų | aliejaus | |
Padažui: | ||
5 vienetai | vyšninių pomidorų | |
5 vienetai | pievagrybiai | |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
1 vienetas | čiobrelio šakelės | |
1 vienetas | rausvieji svogūnai | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska | |
šiek tiek | česnakas | |
šiek tiek | aitriosios paprikos | |
šiek tiek | kreminio sūrio | |
Salotoms: | ||
3 vienetai | romaninių salotų | |
30 gramų | parmezano sūris | |
1 vienetas | ančiuvių | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | citrinos | |
šiek tiek | grietinė | |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kepsnys
- Aštrus karbonadas
- Kiaulienos karka
- Kepsneliai su kiauliena
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta aviena
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Šašlykai gurmanams
- Sultingi jautienos kotletai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Balandėliai pagal Viką
- Kiauliena su aguročiais
- Mėsos apkepas
- Įdaryta veršiena
- Mėsos troškinys laivelyje
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Keptos bulvės su mėsa
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos antrekotas,
300 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vyšniniai pomidorai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų -
Čiobrelio šakelės,
1 vienetas -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Česnakas
- Aitrioji paprika
- Kreminis sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Romaninės salotos,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
30 gramų -
Ančiuviai,
1 vienetas - Majonezas
- Citrinos
- Grietinė
- Džiovintas raudonėlis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius, pomidorus, česnaką, svogūną, čili supjaustome.
Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies. Viską kepame apie 10 minučių.
Beriame čiobrelį, pipirus, druską, pilame grietinėlę, dedame kreminį sūrį.
Ant antrekoto užpilame aliejaus.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
Kambario temperatūros steiką kepame po 2 minutes.
Iškepusią mėsą paliekame "pailsėti" 2 minutes.
Darome salotas: į naminį majonezą įspaudžiame citrinos, dedame grietinės, beriame raudonėlius, įtarkuojame parmezano, pilame alyvuogių aliejaus.
Ant romaninių salotų dedame majonezo padažo, ančiuvius.
Grybų padažą dedame į indelį.
Kepsnį supjaustome, užspaudžiame citrinos. Pagardiname druska, pipirais, čili, alyvuogių aliejumi, čiobreliu.