Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jautienos antrekoto
100 mililitrų aliejaus
Padažui:
5 vienetai vyšninių pomidorų
5 vienetai pievagrybiai
50 mililitrų grietinėlės, 35%
1 vienetas čiobrelio šakelės
1 vienetas rausvieji svogūnai
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druska
šiek tiek česnakas
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek kreminio sūrio
Salotoms:
3 vienetai romaninių salotų
30 gramų parmezano sūris
1 vienetas ančiuvių
šiek tiek majonezas
šiek tiek citrinos
šiek tiek grietinė
šiek tiek džiovintas raudonėlis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pievagrybius, pomidorus, česnaką, svogūną, čili supjaustome.
2.
Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies. Viską kepame apie 10 minučių.
3.
Beriame čiobrelį, pipirus, druską, pilame grietinėlę, dedame kreminį sūrį.
4.
Ant antrekoto užpilame aliejaus.
5.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
6.
Kambario temperatūros steiką kepame po 2 minutes.
7.
Iškepusią mėsą paliekame "pailsėti" 2 minutes.
8.
Darome salotas: į naminį majonezą įspaudžiame citrinos, dedame grietinės, beriame raudonėlius, įtarkuojame parmezano, pilame alyvuogių aliejaus.
9.
Ant romaninių salotų dedame majonezo padažo, ančiuvius.
10.
Grybų padažą dedame į indelį.
11.
Kepsnį supjaustome, užspaudžiame citrinos. Pagardiname druska, pipirais, čili, alyvuogių aliejumi, čiobreliu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Padažui: Salotoms:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius, pomidorus, česnaką, svogūną, čili supjaustome.

  2. Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies. Viską kepame apie 10 minučių.

  3. Beriame čiobrelį, pipirus, druską, pilame grietinėlę, dedame kreminį sūrį.

  4. Ant antrekoto užpilame aliejaus.

  5. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.

  6. Kambario temperatūros steiką kepame po 2 minutes.

  7. Iškepusią mėsą paliekame "pailsėti" 2 minutes.

  8. Darome salotas: į naminį majonezą įspaudžiame citrinos, dedame grietinės, beriame raudonėlius, įtarkuojame parmezano, pilame alyvuogių aliejaus.

  9. Ant romaninių salotų dedame majonezo padažo, ančiuvius.

  10. Grybų padažą dedame į indelį.

  11. Kepsnį supjaustome, užspaudžiame citrinos. Pagardiname druska, pipirais, čili, alyvuogių aliejumi, čiobreliu.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų