Itališki koldūnai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai bazilikas (lapeliai)
240 mililitrų grietinėlės, 35%
200 gramų žuvis (virta be kaulo)
50 gramų sūris (Filadelfijos sūris (Philadelphia))
2 vienetai kiaušiniai
200 gramų kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išminkome tešlą iš kiaušinių ir miltų. Jei reikės, įpilkite truputį vandens.
Suvyniojame į foliją ir atidedame pusvalandžiui į šaldytuvą.
Žuvį supjaustome smulkiai, sumaišome su 2 šaukštais grietinėlės, smulkintais baziliko lapais (2 vnt.).
Iškočiojame tešlą, pabarstome miltais. Su stikline išspaudžiame iš tešlos apskritimus.
Ant tešlos apskritimo centro dedame po šaukštelį žuvies masės, gabaliuką sūrio. Uždedame kitą tešlos apskritimą ant viršaus ir užspaudžiame kraštus. Gaunasi 5-6 cm skersmens koldūnas. Tą patį pakartojame su likusiais tešlos gabalėliais.
Verdame pasūdytame vandenyje, į puodą įpylus alyvuogių aliejaus.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį ir verdame 2-4 min. po to, kai jie iškyla į vandens paviršių.
Koldūnai tinka su grietinėlės padažu.
Grietinėlės padažas: grietinėlė išplakta su prieskoniais ir smulkintais baziliko lapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Itališki koldūnai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išminkome tešlą iš kiaušinių ir miltų. Jei reikės, įpilkite truputį vandens.
Suvyniojame į foliją ir atidedame pusvalandžiui į šaldytuvą.
Žuvį supjaustome smulkiai, sumaišome su 2 šaukštais grietinėlės, smulkintais baziliko lapais (2 vnt.).
Iškočiojame tešlą, pabarstome miltais. Su stikline išspaudžiame iš tešlos apskritimus.
Ant tešlos apskritimo centro dedame po šaukštelį žuvies masės, gabaliuką sūrio. Uždedame kitą tešlos apskritimą ant viršaus ir užspaudžiame kraštus. Gaunasi 5-6 cm skersmens koldūnas. Tą patį pakartojame su likusiais tešlos gabalėliais.
Verdame pasūdytame vandenyje, į puodą įpylus alyvuogių aliejaus.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį ir verdame 2-4 min. po to, kai jie iškyla į vandens paviršių.
Koldūnai tinka su grietinėlės padažu.
Grietinėlės padažas: grietinėlė išplakta su prieskoniais ir smulkintais baziliko lapais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų